ФОТО АЛБУМИ ЗА ЗАВЪРШВАНЕ НА ДЕТСКИ ГРАДИНИ И УЧИЛИЩА

Изготвянето на фото албум за завършване на детска градина или определен етап от училищното образование   е  любима традиция на всички поколения.

Без значение от технологията използвана за заснемане, отпечатване и сглобяване, целта на албума е винаги една и съща, да  съхрани спомените за добрите приятели, невероятните преживявания и не на последно място за хората, които са се грижили за нас и са ни изучили.

Вдъхновени от традицията, ние от КОПИРЕН ЦЕНТЪР MULTIPLACE,  ще използваме неограничените възможности на дигиталната фотография, модерните софтуерни инструменти за графичен дизайн съчетани с креативността на нашите дизайнери, както и последните постижения в областта на печата, за да създадем за Вас  албум, който да запази Вашите спомени през годините.

В стремежа си да задоволим изискванията и различните вкусове  на нашите клиенти сме разработили няколко различни концепции. Фото албумите  се различават, както по начина на изработка и използваните материали , така и по тяхното съдържание и дизайн.